Jorg Roodbeen

CEO & aandeelhouder Insurvest / Klap
Daarnaast is Jorg lid van het NVGA bestuur, lid dagelijks bestuur Stichting Uniforme Inrichting Volmachtketen, lid Adviescommissie Kwaliteit Autonome Toepassingen en lid Raad van Bestuur Coöperatie D.A.K.
 

Over Klap
Onze klanten profiteren van de persoonlijke aandacht van een topspeler in verzekeringen sinds 1854. Klap biedt specifieke deskundigheid gericht op een groot aantal doelgroepen met sterke digitale ondersteuning van de processen. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en verzekeren van een groot aantal branches en beroepen, waaronder lijstenmakers, grafische bedrijven, makelaars, bewindvoerders, outdoor, recreatie, campings, zwembaden, golfbanen, evenementen, hotels en restaurants.

 

Jan Peter Bouter

Eigenaar Confidentia

Jan Peter Bouter weet als geen ander wat er bij het assurantieintermediair leeft. Hij is de enige Makelaar in Assurantiebedrijven en – Portefeuilles die beschikt over alle 9 WFT-Diploma’s. Onder de bedrijfsnaam CONFIDENTIA (KvK 24466121, ingeschreven op 9 juli 2009) heeft Jan Peter Bouter (1966) de diverse op deze site omschreven activiteiten samengevoegd.

Jan Peter heeft sinds 1993 managementervaring in de financiële sector. Hij was intensief betrokken bij het fusieproces van Zwolsche Algemeene Levensverzekering NV en Royal Nederland Leven NV tot Allianz Nederland Levensverzekering NV. Hierna heeft Jan Peter gewerkt bij SNS REAAL en deel uitgemaakt van het managementteam van REAAL Verzekeringen. Bij REAAL Verzekeringen was Jan Peter eindverantwoordelijk voor de commerciële operatie in (eerst) Midden Nederland en (na de samenvoeging met AXA en Winterthur) Zuid West Nederland.

Marcel Hardeman

Financieel-/organisatieadviseur ADVAS | directeur BODEL Academie

Marcel heeft na de HEAO 11 jaar ervaring opgedaan in sales- en marketingfuncties bij Centraal Beheer Schadeverzekeringen waardoor klantgerichtheid in alle vezels aanwezig is.

In 1999 gestart als assurantie intermediair in Eindhoven. Heeft Advas Adviesgroep uitgebouwd tot een financieel intermediair met 1500 trouwe klanten. Rondom 2013 volgde een roerige periode met matige financiële resultaten en het afscheidsproces van zijn compagnon. Lot Vorstman van Bodel daagde hem uit om niet alleen een goede adviseur te zijn, maar vooral ook ondernemer te zijn en leiderschap te tonen. Daardoor kwam hijzelf en zijn personeel in beweging wat leidde tot sterk verbeterde resultaten en bovenal meer werkplezier.

Hoewel geen vooropgezet plan, leidde dit in 2020 tot verkoop van de verzekeringsportefeuille aan Quintes. Een spannende periode voor hemzelf, zijn personeel en de klanten. Met tevredenheid kijkt Marcel op deze periode terug.

Het delen van kennis en ervaring als ondernemer en intermediair in roerige tijden is voor Marcel een nieuw doel geworden. Hij wordt -vaak samen met Lot- gevraagd voor de begeleiding van verzekerings- en hypotheekintermediairs op het gebied van strategie, (persoonlijk) leiderschap en verbeterprocessen. Daarnaast ontwikkelde hij samen met Lot de Groeiscan waarmee intermediairs zich onderling kunnen meten.

 

Marcel van Loon

Directeur Centraal Volmachtbedrijf

Marcel van Loon studeerde af bij Aegon in Londen als broker op de verzekeringsbeurs. Later behaalde hij de studie Rechten aan de Radboud Universiteit en vanaf 1998 ging hij fulltime aan de slag bij familiebedrijf Van Loon Assurantiën in Dordrecht. De destijds kleine huisvolmacht met vier personeelsleden werd ooit door zijn grootvader gestart in 1938. In de loop der jaren werd het bedrijf van vader op zoon overgebracht, waarna het in 2009 eigendom werd van Marcel. De afgelopen 15 jaar is Van Loon Assurantiën sterk gegroeid door het aanboren van de nichemarkt als serviceprovider op het gebied van inkomen voor dedicated agenten, maar ook door diverse overnames en acquisities. Het bedrijf heeft momenteel 60 medewerkers en kan onderverdeeld worden in drie takken: adviesbedrijf particulier en zakelijk, hypotheekadvies bedrijf en gevolmachtigde agent. Daarnaast is Marcel tot vorig jaar 10 jaar lang bestuurslid van de NVGA geweest en is hij nu bestuurslid van SUIV en deelnemer van diverse werkgroepen.

 

Marco Gregoor

Bestuurder Heilbron Voogd

Marco Gregoor voltooide de opleiding HEAO aan het Saxion in Deventer, waarna hij zijn studerende leven afsloot in Fontainebleau. Gregoor begon op 21-jarige leeftijd bij Menzis Zorgverzekeringen, gevolgd door Univé en Nationale-Nederlanden. In 2008 besloot hij als zelfstandig ondernemer verder te gaan binnen Heilbron Assurantiën. Door de jaren heen is hij, samen met Frank Germans, zeer creatief geweest in productoplossingen en commerciële acties met een gezonde dosis durf. Zodoende is Heilbron uitgegroeid tot een van de hardst groeiende assurantiebedrijven in Nederland en is nu ook actief in België. Gregoors verantwoordelijkheid binnen Heilbron is in de loop der jaren zeer verschillend en continu onderhevig aan veranderingen geweest. Van commerciële buitendienst, IT, volmacht verantwoordelijke en ceo tot bestuurder. Daarmee heeft hij alle aspecten van het bedrijf in de loop der jaren gezien.