Bekijk hieronder het programma van AMacademy Intermediairs & Overnames 2021!

Meer informatie over de sprekers?

Bekijk de sprekers

16 september 2021

13:00 - 13:30

Netwerken in de netwerklounge

Ontmoet andere deelnemers van AMacademy Intermediairs & Overnames. Voor het event begint krijg je de kans om deze bezoekers te ontmoeten in de Netwerklounge. Je wordt dan gekoppeld aan een andere bezoeker. De eerste 30 seconden kun je niet wegklikken, daarna wel. Je kunt 3 minuten met elkaar praten, of deze tijd verlengen. Het is erg leuk om te doen en je doet er waardevolle contacten op. Probeer het eens!

13:30 - 13:40

Opening 

Redacteur Alexandra Meijer opent het event. 

13:40 - 14:10

Jan Peter Bouter

Eigenaren van assurantiebedrijven worden soms rechtstreeks benaderd door een potentiële koper. Men laat zich dan soms verleiden om zonder tussenkomst van een bemiddelaar of makelaar in gesprek te gaan over een mogelijke verkoop. Jan Peter legt tijdens zijn sessie uit en benadrukt waarom het vanuit de verkoper gezien zo belangrijk is om zich goed voor te bereiden op het verkooptraject en hoe idealiter een dergelijke voorbereiding eruit ziet. Ook geeft hij inzicht in de markt en geeft hij tips aan het kopende en verkopende intermediair.

Meer weten over Jan Peter, lees hier >>>

 

14:10 - 14:40

Marcel Hardeman

Voordat je keuzes kunt maken voor de toekomst, is bewustwording essentieel. Ga het gesprek aan met je medewerkers maar vooral met jezelf. Durf in de spiegel te kijken: waar liggen de kansen voor m’n kantoor en waar ligt mijn persoonlijke passie als ondernemer? Durf focus aan te brengen, durf te kiezen. De speciaal voor het intermediair ontwikkelde Bodel de Groeiscan die je daarbij kan helpen. In dit webinar vertellen we, ieder vanuit eigen invalshoek, over de pijn, de moeite en de keuzes in mijn bedrijf ADVAS. Die hebben geleid tot sterkte resultaatverbeteringen en uiteindelijk tot het verkopen van de verzekeringsportefeuille.

Meer weten over Marcel, lees hier meer >>>

14:40 - 15:00

Korte break

15:00 - 15:40

Marco Gregoor, Jorg Roodbeen & Alexandra Meijer

De huidige overnamemarkt leidt ertoe dat veel kopers in dezelfde vijver vissen. Jorg Roodbeen en Marco Gregoor gaan hier met elkaar over in gesprek en beantwoorden een aantal prangende vragen. Wat zoeken ze bijvoorbeeld in over te nemen kantoren? Waar letten ze allemaal op? En wat is hun advies aan intermediairs die willen verkopen? Daarnaast zullen ze groeistrategieën en andere redenen voor overnames bespreken, maar ook de rol van private equitypartijen.

Lees hier meer over Marco & Jorg >>>

15:40 - 15:50

Korte break

15:50 - 16:30

Marcel van Loon

Het Centraal Volmachtbedrijf en S&P zijn een intensieve samenwerking aangegaan en bieden hét andere geluid in het overname geweld. Lokaal ondernemerschap is altijd het uitgangspunt! De ondernemer wordt gezien als de belangrijkste pilaar bij het behoud en uitbreiden van de klanten en het personeel. Ik vertel je tijdens mijn sessie meer over hoe je financiële zekerheid bij ondernemers kan bieden. 

Lees hier meer over Marcel >>>